Nuri Seferi - Official Website Corp.

Company description goes here

Hauptmenü
Follow me

Albanian Boxing

Seferi vs. Mitreski


   
Nuri Seferi vs. Giulian Ilie me 7 Korrik në Bern

Tani është çdo gjë zyrtare, sikur vëndi i ngjarjes ashtu edhe kundërshtari i Nuri Seferit. Me datë 7 Korrik Seferi do të zhvillon një luftë 8 raundshe kundër boksierit romun Giulian Ilie 18-5-2 në parameqet e luftës Wladimir Klitschko vs. Tony Thompson II.

Weiterlesen...
 
Nuri Seferi rikthehet në ring me 7 Korrik

Kampioni WBO i Europës në "Cruiserweight" Nuri Seferi do të rikthehet në ring me datë 7 Korrik 2012, pas një pauze 10 mujore, për shkak të operacionit që e kishte në fundin e vitit të kaluar. Me 7 Korrik parashihet që Seferi të lufton në parameqet e luftes Klitschko vs. Thompson.

Weiterlesen...
 
Intervistë eksluzive nga Gazetari Xhevat Ukshini

Nuri Seferi , i lindur në rrethin e Gostivarit, erdhi në Zvicër në moshë shumë të re. Duke qenë se rrjedh nga një familje që kishte dhënë mundës të shquarë, ai qysh si tetëvjeçar fillon të merret me sportin luftarak të mundjes. Ashtu si gjyshi i tij dikur, Nuriu i vogël, por me talent të madh dhe konstitucion trupor të fortë, shumë shpejt bëhet një mundës, të cilit i shmnageshin kundërshtarët.

Weiterlesen...
 
Nuri Seferi mori ofertë që të lufton për titullin e botës!

Kampioni WBO i Europës Nuri Seferi gjindet në majen e ranglistes botërore të WBO-së që nga Korriku i vitit 2010, pasi e ka fituar Seferi titullin ka arritur ta mbron atë edhe 2 here me sukses, kështu që tani në muajin Shkurt të vitit 2012 e mori oferten parë që të lufton për titullin e botës (sepse ishe në vëndin Nr. 5 të botës), të cilën Seferit i duhej ta refuzonte!

Weiterlesen...
 
<< Start < Zurück 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Weiter > Ende >>

Seite 6 von 13